Potgrond actie

9 maart 2024

Potgrond actie

Het is tijd om je groene duimen te laten werken en je tuin klaar te maken voor een bloeiend seizoen! En wat is een betere manier om dit te doen dan door deel te nemen aan onze speciale potgrondactie, exclusief georganiseerd ten behoeve van onze lokale HaFaBra-vereniging?

Met elke zak hoogwaardige potgrond die je koopt, steun je direct de muzikale activiteiten en initiatieven van onze vereniging. Of je nu je bloembedden wilt opfrissen, je potplanten wilt voeden of je groentetuin wilt verrijken, onze potgrond is de perfecte keuze voor elke tuinier. En het beste van alles is dat je niet alleen je tuin laat groeien, maar ook bijdraagt aan de groei en bloei van onze lokale muziekscene.

We bieden onze potgrond aan voor een zeer vriendelijke prijs: slechts €6,- per zak. Maar waarom zou je jezelf beperken tot één zak als je kunt profiteren van onze speciale aanbieding? Voor slechts €15,- ontvang je maar liefst drie zakken potgrond, zodat je tuin echt kan gedijen en bloeien.

Dus kom langs op zaterdag 9 maart en ondersteun onze vereniging terwijl je je tuin voorbereidt op een prachtig seizoen van groei en bloei. Samen kunnen we niet alleen onze tuinen laten bloeien, maar ook de harmonie en muziek in onze gemeenschap laten floreren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een prachtige bijdrage te leveren aan zowel onze tuinen als onze lokale HaFaBra-vereniging.

 

Foto impressie