Home
Nieuws
IMG_3749Biddinghuizen - 12 november 2011 - Van Barok tot Rock luidde het thema van het jaarconcert 2011, dat Maris Sonores en SMS op 5 november gaven in het Koetshuis. En rocken deed het met nummers van Tina Turner en Queen.

Voor een goed gevulde zaal toonde de vereniging haar muzikale ontwikkeling. Verrassend was het optreden van het jeugdorkest SMS, wat resulteerde in veel complimenten voor dit nog jonge orkest, dat nog steeds groeit in omvang en vooral in muzikale kwaliteit. Onder leiding van Arjan Rutten speelden ze als volwassenen.

Ook de fanfare verrastte het publiek. Geen oude en stoffige muziek, maar werkelijke rock. Ondersteund met gastspelers op gitaar en bas en Margrit Vos van het CKV etaleerde de fanfare haar brede muzikale kunnen. Zo begeleidde het orkest zangeres Rowie Pieters met de nummers "Halleluia" en "You raise me up" en ging het helemaal uit het dak met de Queen hit " We will rock you".

Na afloop was er dan ook reden genoeg tot lachen tijdens een groepsfoto met alle gastspelers en de mensen van het Koetshuis. Voor meer foto's zie ons fotoalbum.