Home
Nieuws
Biddinghuizen | 8 juni 2018  | Maris Sonores doet nog meer leuke dingen.

Vanavond bereiken de wandelaars van de Avond 4-daagse het eindpunt. Na 4 dagen wandelen komt er een eind aan. Wat een prachtig weer hebben ze gehad.
Vanzelfsprekend staan we als Maris Sonores weer bij de finish en zullen we de finalisten met muziek verwelkomen.

We delen namens Maris Sonores een prijs uit aan alle kinderen van de scholen!!!

Immers, wat hebben ze hun best gedaan. Met de prijs willen we ook laten zien dat we van en voor het dorp Biddinghuizen zijn.
Ook laten we zien dat we er op vertrouwen dat Biddinghuizen niet alleen maar morele en financiele ondersteuning geeft, maar we willen ook benadrukken dat er plaats is voor muzikanten. Speelt u of uw kind een instrument, kom eens met ons praten. Kunnen we eens kijken wat de mogelijkheden voor u of uw kind zijn.

En als u als volwassene ook eens wilt komen kijken op de repetitie, wees welkom en voel je met dit bericht vooral van harte uitgenodigd. Neem, als u een instrument heeft, uw instrument mee, we hebben vast wel bladmuziek voor op dit avond.

En, als u nog geen donateur bent, -dat kan zo maar- dan kunt u dat altijd, zo maar, zonder toestemming worden.
Het betekent veel voor ons.

Klik hier als u graag donateur wilt worden....één Euro per maand is al voldoende, we vragen aan onze donateurs  maar een bescheiden bijdrage.
Meer mag natuurlijk altijd, maar we zijn al heel blij als u meedoet met de een euro per maand actie.
Onze slogan in het dorp is immers: "In Biddinghuizen doen we alles samen" en als de euro's samen komen dan zijn er voor ons weer meer mogelijkheden om  nodige investeringen te doen.

Als lid aanmelden of graag een gesprek?....klik hier en we nemen contact met u/ jou op voor een gesprek. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in en wees welkom...nu al!

We zien u vanavond graag....of maandag.....