Home
Nieuws
1600K78B1530
Biddinghuizen -
 21 november 2015 - De leden van Maris Sonores kijken met veel plezier terug op het Jubileumconcert van 7 november jl. en bedankt alle mensen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd aan dit succes.

Maanden is er naartoe geleefd en veel voorbereiding is eraan vooraf gegaan. En dan is het zeer plezierig als alle puzzelstukjes op z'n plaats vallen. Concertzaal 'Het Koetshuis" zat vol op 7 november. De aanwezigen werden getrakteerd op een gevarieerd programma door de leerlingen, SMS en het grote orkest. De medewerking van Hans Aantjes en The Croakers was bijzonder en een mooi voorbeeld van de muzikale diversiteit van het orkest. En dat allemaal onder de bezielende leiding van Arjan Rutten, die terecht op deze avond in de schijnwerpers werd gezet vanwege zijn 12½ jaar leiding over alle orkesten van Maris Sonores.
Kortom, we kijken met veel plezier terug op dit hoogtepunt van ons Jubileumjaar en willen het publiek, de sponsoren en mensen die hebben bijgedragen aan dit succes van harte bedanken. Zie de fotoimpressie.

Maris Sonores, al 50 jaar van en voor Biddinghuizen.