Home
Nieuws
DSCF2413Biddinghuizen - 17 oktober 2015 -  Nog twee reguliere repetities in de Voorhof, één repetitie in de Steiger in Swifterbant en één studiedag in het Koetshuis zijn we verwijderd van het jubileumconcert op 7 november. Maris Sonores draait warm!

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het hoogtepunt van het jubileumjaar, ons 50-jarig Jubileumconcert. Met medewerking van Hans Aantjes en The Croakers en vanzelfsprekend onder leiding van Arjan Rutten. Tussendoor hadden we ook nog even tijd voor een concert tijdens de Dag van de Ouderen op 3 oktober jl. in de Meerpaal (zie foto). Een mooie gelegenheid om aan het samenspel en de orkestklank buiten het eigen repetitielokaal te wennen in de aanwezigheid van publiek.
De komende weken staan meer repetities gepland buiten ons eigen repetitielokaal. Maandag 19 oktober repeteren we in de sporthal van de Steiger in Swifterbant, een zaal die qua akoestiek vergelijkbaar is met de tot concertzaal omgebouwde sporthal in het Koetshuis op 7 november. Op 24 oktober staat nog een studiedag gepland in het Koetshuis met Hans Aantjes en The Croakers.

Kortom, Maris Sonores draait warm voor een grandioos Jubileumconcert. Maris Sonores, al 50 jaar van en voor Biddinghuizen en omstreken. U komt toch ook?