Home
Nieuws
IMG 1592Biddinghuizen - 5 maart  2015 - Maris Sonores viert feest dit jaar. Op 10 mei bestaat de vereniging 50 jaar. Reden voor een klassiek  getint openingsconcert van ons feestjaar.

Maris Sonores, al 50 jaar van en voor u. Zichtbaar en hoorbaar aanwezig in Biddinghuizen en omstreken voor de muzikale omlijsting bij tal van activiteiten. Subtiel, zoals bij de kerstaubade en groots tijdens het jaarlijks najaarsconcert en straatoptredens. Een veelzijdige vereniging met veelzijdige optredens. En dat gaat u merken dit feestjaar.

Op zaterdag 11 april, nog voor de 50-ste verjaardag, kunnen we de lentekriebels niet meer negeren en starten we met een klassiek getint concert in het thuishonk van de vereniging. De akoestiek van De Voorhof leent zich uitstekend voor bekende klassiekers van Brahms, Vivaldi en Händel. Maar ook voor het mooie werk Hymn of Glory van Bert Appermont. Het orkest staat vanzelfsprekend onder leiding van Arjan Rutten. 
Arjan zal als hoornist van Het Stanza Kwintet ook zijn muzikale kwaliteiten ten gehore brengen. De 5 getalenteerde jonge musici van dit kwintet zijn lid van harmonie Excelsior uit Ermelo en verlenen hun medewerking aan dit openingsconcert van ons feestjaar.

Maris Sonores, al 50 jaar van en voor Biddinghuizen.