Home
Nieuws

Biddinghuizen – 12 december 2014 – “Maris Sonores van en voor Biddinghuizen” en dat bewijzen we met maar liefst 5 kerstoptredens in de komende weken.

kerstmarkt-18-12-2009-153We beginnen de serie van kerstoptredens op woensdag 17 december voor de senioren van Biddinghuizen. Op hun kerstavond in de Tweede Kamer in het Koetshuis omlijsten we het gourmetten met kerstmuziek.
De Tamarisk organiseert op donderdag 18 december een kerstmaaltijd. Op het schoolplein spelen we sfeer verhogende kerstnummers tussen 18.30 uur en 19.00 uur.
Stichting de IJsvogel organiseert i.s.m. de Passage de jaarlijkse kerstmarkt rondom de winkels en in de kerk op vrijdag 19 december. Muziek zal niet ontbreken op deze markt door medewerking van koren en Maris Sonores. SMS en het grote orkest treden op vanaf 18.00 uur.
Op kerstavond, 24 december rond 20.00 uur, loopt jaarlijks het plein onder de toren vol. Onder genot van glühwein en warme chocolademelk, wordt er gezamenlijk gezongen. Maris Sonores zorgt voor de begeleiding en speelt aansluitend enkele zeer bekende kerst medleys.
En volgens goed gebruik en door vele Biddinghuizenaren zeer gewaardeerd, is er op kerstmorgen, 25 december de kerstaubade. In de schemer van de morgen, wanneer Biddinghuizen ontwaakt, staan op diverse plaatsen de muzikanten van Maris Sonores en brengen u een kerstgroet.

Maris Sonores wenst u fijne kerstdagen.