Home
Nieuws
Biddinghuizen | 14 maar 2013 | De jaarlijkse potgrond actie heeft afgelopen zaterdag traditioneel - tweede zaterdag in maart- weer plaatsgevonden. Veel mensen in Biddinghuizen en omgeving hebben letterlijk zitten wachten op ons.

Afgelopen zaterdag zijn onze leden weer langs de deuren gegaan met de kwalitatief goede zakken potgrond van 40-liter. Het weer was niet ideaal. Winters, wind en nattigheid. Er is dan ook veel kou gelden door de leden. Maar, dan heeft het plezier om samen een project uit te voeren niet weggenomen.
Koud was het zeker, maar de gezelligheid en sfeer vergoeilijkte alles.
2013-03-09-12.10.23
We hebben in een zaterdag bijna alle zakken verkocht, en mocht u nog iets willen bestellen omdat u niet thuis was, neem dan even contact met ons op. Voor onze trouwe kopers bestellen we eventueel nog een nieuwe pallet en komen hem ook thuisbrengen natuurlijk.

Speciaal de buitenwijken kregen veel aandacht van onze senior leden Willem Wijma en Piet Gielen. Deze twee senior leden hebben samen ontzettend veel zakken verkocht in het buitengebied. Een dag van te voren op de fiets het hele buitengebied afgaan en de volgende dag samen rondbrengen. Wat is het toch fantastisch om zulke leden te hebben die, ondanks hun senioriteit (ze zijn 57-jaar en 70-jaar lid van de vereniging!!) zo veel inzet tonen.
Geweldig.

Wat ons aangaat zijn dat de kampioenen van afgelopen zaterdag.

En dan is er tussen de middag een lunch. Gesmeerde broodjes en warme soep. En dat ging er goed in. Kortom, een dag waar de goede sfeer in de vereniging kon worden ervaren door de jongeren en een herhaalde ervaring van de leden die al langer lid zijn. 

2013-03-09-12.09.26 En dat is dan even heerlijk relaxen tussen de middag met soep en broodjes.2013-03-09-12.09.33