Home
Nieuws

Ermelo | 29 september 2012 Op zaterdag 29 september 2012 vindt er in de Immanuelkerk te Ermelo een uniek concert plaats van Chr. Harmonieorkest Excelsior Ermelo, Fanfareorkest Maris Sonores Biddinghuizen en Gelre Brass Harderwijk.

De 3 orkesten laten ieder afzonderlijk een eigen uniek programma horen met bekende en minder bekende muziek voor blaasorkesten. Het repertoire is veelzijdig deze avond. Als speciale gast op deze avond werkt de sopraan Mirjanne Bos uit Ermelo mee. Zij vertolkt o.a. de solo van het prachtige muziekstuk Gabriella’s Song.

Aan het einde van de avond zullen de 3 orkesten samen 1 orkest vormen (ruim 80 muzikanten).

Zij voeren gezamenlijk onder leiding van dirigenten Arjan Rutten en Adriaan Bruinink een aantal muziekstukken uit. Dit grote orkest heeft voorafgaand dit concert twee keer met elkaar gerepeteerd en het belooft een grandioze finale te worden.

Het concert begint om 20.00 uur en de Immanuelkerk (Stationsstraat 137 te Ermelo) is open vanaf 19.30 uur. Entreekaarten kosten in de voorverkoop € 4,00 per stuk (te bestellen per e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Aan de kassa voorafgaand aan het concert kosten de kaarten € 5,00 per stuk. Kinderen betalen voor een entreekaart € 3,00 (zowel in de voorverkoop als aan de kerk).



"De route vanaf de "Voorhof"


{flike lang=nl_NL}